Sbohem vzpomínkám

Sbohem vzpomínkám

Anotace: Když je mi nejhůř, vzpomenu si na tato slova : ,,Neplač, protože ten, kdo zavinil Tvou bolest, není hoden Tvých slz'' ... (Tomášovi)

Sbohem vzpomínkám

Když den chýlí se ke konci,
srdce sevře se mi bolestí,
nemohu si pomoci,
nic dobrého to nevěstí.

Slzy z očí se mi vynoří,
někdy chce se mi až řvát,
proč stále musím vzpomínat ?!

Vzpomínkám chci sbohem dát,
štěstí znovu přivítat…
Autor intricate, 30.09.2005
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí