Divadlo

Divadlo

Anotace: =)

Stále v sobě dusím všechnu zlost
a abych pravdu řekla,mám toho dost.
Můžeš mi nadávat,dělej si co chceš.
Můžeš si vlasy rvát,můj život už nepíšeš.
Někdy jsem přemýšlela,jestli jsi normální,
já jsem tě milovala,pak přišlo pokání.
Ty zřejmě celý život žiješ pouze v přetvářce
a tvůj perfektní výkon se dá přirovnat k divadelní ukázce.
Ptáš se o jakou ukázku se jedná?
Řekla bych ti jméno hry,ale není jedna.
Když s tebou mluvím,jsi apatický,
ale to není mnou,to jsi vždycky.
Moje láska k tobě byla fatální,
bylo jasné,že přijde zklamání.
Ale i kdybych přešla z buddhismu na Islám,
pořád na tobě budu závislá.
Když mě potkáš,jako by sis mě ani nevšminul,
ten zájem co byl v tobě,zřejmě pominul.
Už možná vím z jaké hry to je,
ale Julie umírá,Romeo přežije.
Autor Kristýnka15, 23.01.2009
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Vlk v rouše, Kapka, kikis, Churry, Stinking Lady, Quigleika
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezkááá...*:)

28.01.2010 09:42:00 | PIPSQUEAK

Je to tak hluboké, srdečné. Některé jevy jsou však netečné. Rozumím ti, to asi víc než dost... Zažila jsem podobné divadlo, ale lišilo se značně dějem,hlavně se na onom jevišti nedělo skoro nic, jen ty monology protkané střípky dialogů...Ale co to tu furt plácám, věř že příjde čas když se tomuhle stavu snad jen zasměješ. Vážně!:o)

23.01.2009 19:48:00 | kikis

rytmus torchu ujíždí, ale tip za obsah. =)

23.01.2009 15:53:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí