Příliš mnoho

Příliš mnoho

Anotace: ...

Do které temné duše

už nepadá svit?

Kdo sílu hledal a čí slabost

tu měla být?

Kdo své nitro před všemi

zlými skryl?

A kdo všechny slzy

slzami smyl?

Kdo tu nebyl když

měl tu být?

Kdo se tu bál když

měl jen žít?

Čí láska už zamrzla

v ledu?

A čí duše už postrádá

něhu?

Čí rty v oměji

se potápí?

Čí bezradné ruce

k zemi padají?

Kdo vítězí když

oni prohráli?

A kdo sní o snech

co se nezdály?
Autor S!muSh (004), 24.01.2009
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: HonzaJ, Giginka, Fiserka, F.i.L, nývlt, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!!Je úžasná!Moc se mi líbí..hezky se čte..má myšlenku

25.01.2009 18:45:00 | Giginka

Jo, jo ....moc hezká :))

25.01.2009 18:14:00 | Fiserka

Moc pěkná, hezky se čte :)

24.01.2009 17:20:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí