Není moje

Není moje

Anotace: Dá se poznat, že jsi šťasten?? Ne až štěstí tu není, náhle jasno se ukáže.První část je její...

anděl k zemi padl.
na kolenou prosil Boha
proč dopusil tu křivdu
Bůh mu odpověděl:
to jsem nebyl já
to byl člověk, a člověk je svobodný
a svůj osud si sám vybírá

Kde je Buh??
V srdci, v každém srdci.
Chceš to mít?? I to a tam to??
A když to máš chceš něco jiného??

Proč bolest či slast
rodí se v nás??
Proč pláč i smích
je stále hřích?

Jsi jak černý divoký mustang
zlatou podkovou kovanou
chtěl jsem říci zůstaň
jen slovem to však nejde
v tajemné dáli se ztrácíš
a já děkuji Bohu...
Autor Rbb, 26.01.2009
Přečteno 374x
Tipy 17
Poslední tipující: Markéta Hl., Meriel, Ztracena.v.realitě, Holis, anatantal, Bohém z Pernštejna, Bíša, Psavec, Tacca, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná báseň, taková pocta - mít kus mé v té tvé...

11.02.2009 20:43:00 | Meriel

Když posloucháš jen malé "já",
tak to někdy dopadá,
však smutek, ani radost není hřích,
ba není ani žádný hřích,
jsou to je krátké lekce víš,
až jednou své "Já" uvidíš,
pak zazní v srdci jiný smích :)

26.01.2009 12:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí