cestou svou

cestou svou

Anotace: občas se mi nohy zapletou a vítr mě zavane kam nechci, jako pouštní písek

buď sám v sobě
nevíš co chceš
běž ještě dál,
planinou se projdi dál
neb plamenem jsi spálil poušť

běž ještě dál a už se neohlížej,
nech dívku snít o polibcích
i když už je pryč

slovem jen ublížíš, napravit však nelze nic

....................

tak zklamaná chodí světem
světýlka ji na cestu nesvítí
svou vírou v sama sebe živí naději
že snad ucítí jak krásné je žít
už nechce nic
ztratila se
dlouhou cestou navrací se
Autor Meriel, 26.01.2009
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Rbb, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, NikitaNikaT., jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutná báseň... myšlenková, trochu citlivá.

26.01.2009 20:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí