...keď láska bolí..

...keď láska bolí..

Anotace: len tak..z hlbky duše..bez rýmov..

keď láska bolí,

žiadny smiech,
studený pot,
a horúce slzy,
triaška,
roztrasené ruky,
zaliate srdce
krvou a šípmi,
bezduché výkriky,
žiadne dotyky,
prázdne pohľady,
zamestnatné myšlienky,
zapchaté uši,
srdce búši
prázdnotou,

keď láska bolí,

bolí aj smiech,
bolí všetko
čo doteraz hrialo,
mrzne všetko,
čo doteraz horelo,
nepohne sa vzduch,
zastanú rieky,
zhasne slnko
a začne hriať mesiac,
rolety stiahnuté,
na duši,

ked láska bolí...
Autor maliska, 26.01.2009
Přečteno 350x
Tipy 12
Poslední tipující: Juraj Hrom, Ria, enigman, Bíša, Simísek, Kyška
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

__st

12.07.2009 04:20:00 | Juraj Hrom

Když bolí... Když bolí?
"Ten, kdo vyslovil, že láska dokáže zlomit srdce na dva kusy byl lhář, protože srdce se dá rozdrtit na prach."

Ale Ty čekej na to své štěstí... Ono přijde

26.01.2009 22:30:00 | Simísek

Povedla se.

26.01.2009 22:12:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí