Ptám se hvězd

Ptám se hvězd

Anotace: Tuto báseň sem psal dávno, a s dívkou to dopadlo bohužel opět bledě. Ale naštěstí dnes už mám ''na stole'' datum svatby

Ptám se hvězd a světla z bodů noční oblohy
Proč ten Amorův šíp trefil mne
Hledím kupředu a vidím dlouhé schody
A u těch schodů čekám na tebe

Druhý šíp z Amorova luku letí
Letí pomalu a přesně
Jeho směr se nikdy nemýlí
Nedávno trefil i tebe

Stále čekám u těch schodů dlouhých
A ty vybrala sis svůj cíl a směr
Stačilo pár zaváhání pouhých
Ale pořád si měla na výběr

První schod a druhý
Jdeme spolu vstříc cíli ruka v ruce
A co je ten cíl, k němu máme dluhy
Cíl je láska na věky, říkají naše srdce
Autor casanova88, 27.01.2009
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lilly Lightová, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezká :) Líbí se mi.

30.01.2009 11:14:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí