Co se to děje?

Co se to děje?

Anotace: ...

Co se to děje?
Ve dveřích tě zase vítám
Kdo se to směje?
Už v tom lásko zase lítám
Anděl a mrcha
Ďábel a víla
Každej prchá
je to fakt síla ...
Víš co miláčku
máš moc divnej vkus
Naber otáčku
nejsem levnej kus
Nejdražší z kurtizán
a smutný partizán
beru vše co máš...
Budeš olízán
budeš ohryzán
beru vše,to znáš ...
Baví mě týrat
tvou zrádnou duši
Tobě se vzpírat
to mi prej sluší
Lámat tvý kosti
Lízat tvý srdce
skrz žebra krvavý
Vrchol nevinosti
tvářím se sladce
když ti to vyprávím
Co se to děje?
Ďábel a mrcha
Kdo se to směje
když každej prchá? ...
Takhle to vypadá
Zrádce a mrcha
všechno to zapadá
Krvavá sprcha ...
Autor Melfëa, 27.01.2009
Přečteno 369x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, Petbab, blue, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, Anastacia-Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ou, tak tady bych řekl že je to snad až moc osobní, ale ne ve zlém, a taky kdo ví - jak moc to je pravdivé, že?

31.01.2009 03:14:00 | blue

Nejvíce se mi líbil samotný konec... Tip ;)

29.01.2009 15:08:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí