Nebudu už čekat na tebe

Nebudu už čekat na tebe

Anotace: nestojí mi za to čekat na tebe, když stejně nezůstaneš..

Létáš životem každý den,
bez obav si létáš sám,
hlavu tvou trápí jen,
že své srdce jednou někomu dám.
Že bude můj svět zase barvu mít,
že budu smát se zas,
že budu pro někoho jiného žít
a že neuslyším tvého srdce hlas.

I kdybych tě měla ráda sebevíc
a sebedýl na tebe čekala,
ty bys neudělal pro mě nic
a stejně bych nadějí jednou nechala.
Ty neumíš zůstat stát,
se mnou na chvíli být
a já se nechcu pořád bát,
že jednou už pro mě nebudeš žít.
Autor hellowik, 27.01.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí