Věčněhvězdná

Věčněhvězdná

Anotace: ...

Rozsypala se mu do dlaní
noc rozmilá
horká oblaka v polštáři
pod bedry komety
důlky kolen a loktů
na mléčně bílých matracích
kterými propadala láska
naskrz planetou citu.

V jiné tónině zní zpěv
jitro když budí děti
slaměný vích drží v dlani
rytíř, jež přicválal večerem
na aksamitovém koni
ohlávkou trhá ten muž
vysvlečený z roušky tajemství
když jeho oči opouštějí
ji ze sna.
Autor Taog, 27.01.2009
Přečteno 288x
Tipy 21
Poslední tipující: maena, Holis, kikis, démon zatracení, labuť, Bíša, Tacca, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aksamitový kůň...to se mi líbí:D

28.01.2009 15:40:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí