Vzalo mi tě..

Vzalo mi tě..

Anotace: prostě už nejsi ani v tom snu....

Ležím v posteli a přemýšlím,
co vlastně za život to mám,
když na nic jiného nemyslím
krom toho, že žiju tu bez tebe sám.

Kam poděl se úsměv a spolu s ním i tvá tvář,
kam podělo se tvé srdíčko.
S tebou odešla i mého života zář
a ze mě zbylo jen opravdu maličko.
Vidět tě býval můj sen,
pro něj bych snesl modré z nebe,
teď ale můžu vzpomínat jen,
protože to nebe mi vzalo tebe.
Autor hellowik, 28.01.2009
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

penka ale smutna basnicka...

29.01.2009 08:16:00 | strašidýlko-střapatý

sedím na židli
a čumim z vokna
pani de s nákupem
nálada hrozná

28.01.2009 12:50:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí