Dáma s cigaretou

Dáma s cigaretou

Anotace: Platonická láska, která nikdy nestane se realitou...

Je dámou s cigaretou,
když promluví,
tak každou svojí větou,
kterou vysloví,
zatají se dech
a cítím jak mráz
přechází mně po zádech.

Jak moc chtěl bych s ní být,
nebo být aspoň tou cigaretou,
kterou drží tak smyslně,
až oči se mi při tom pletou.

Když vybavím si tuhle dámu,
sam sebe zklidňuji
a sám sebe vždycky zklamu.

Však ani rozumem svým,
své srdce nezklidním.
A to není žádná věc nová,
dávno už i já to vím.

Ta dáma nezná mě
a nepozná...
já nikdy nemůžu ji oslovit,
její pozornost si podmanit
a tak zůstane jen idylickou,
láskou mou vždy platonickou.
Autor greenus, 28.01.2009
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Polárka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí