Sobotní

Sobotní

Anotace: ... s extra přídavkem veverek ...

Oříšky Vyšehradské,
bubnují na hrobech
slavných a vážených.

Veverky chřoupají
jména Byzantská
po desetikoruně.

Pluky Japonské,
s blesky umělými
nás pronásledují.

Magická sedmnáctka
na Čechově mostě
hubuje řidičům.

Špagety chutnají skvěle.

Ani bláto
nezkazí ten den.

Nechci, aby cokoliv
bylo logické,
protože nakonec,
už dojde i mléko.
Autor Demedalex, 28.01.2009
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, kikis, Bíša, Psavec, hanele m., Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí