Pohled na něj

Pohled na něj

Anotace: Nemám slov

Pohled na něj
Mně nutí zadržet dech.
Nechci mrknout,
Chci si navždy zapamatovat
Každý črt jeho tváře.

Každý pohled na něj,
Když se dívám jak je,
Nádherný, ten jeho úsměv.,
Nevnímám…

Ten pohled,on se usmívá,
Opětuje mi můj pohled,
A v ten moment,vím,
Že lepší už to nebude.

Přijde na mně,usměje
Se a já jsem na pokraji
Blaha.Kéž by tento moment
Už nikdy neskočil.
Autor bettuš, 28.01.2009
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by...

28.01.2009 18:03:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí