Průsvit

Průsvit

Anotace: ...ona to ví...

Ze země lotosových hladin
Kde vůně svírá krásu ženy
Tys, já tě očima hladím
Plán něhy mám vymyšlený

Kdyby vítr vál tak silně, zběsile
Ty v něm v průsvitných šatech
…tvářila se vášnivě, spanile
V tom větru bych cítil tvůj dech

Sníh zamanul si zemi skrýt
Tvé třepotavé kadeře míjely vločky
Tebe zas přál bych si políbit
V zádech drápky dvounohé kočky

V podzimu barev sním v trávě
Snesl se déšť mezi listy, lidmi
Prosvitlas v celistvosti právě
Až jazyk za zuby zatrnul mi

Žes ne snem, však skutečnou
Dalas mi najevo a šeptalas tiše
Slova, akty – buď teď mou
Blížíš se ke mně obnažená z výše
Autor Mladý pán P., 28.01.2009
Přečteno 425x
Tipy 15
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, klara07, Lilly Lightová, Quigleika, hanele m., Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

velmi pěkné

18.09.2009 12:00:00 | hašlerka

Páni :) tip

29.01.2009 15:16:00 | Lilly Lightová

no moc povedené, mladý páne p., některý místečka obzvlášť :o)

28.01.2009 20:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí