Dvě cesty životem

Dvě cesty životem

Anotace: V životě se ocitneme často na křižovatce, mnohdy nevíme kudy kam. Ale když je v tom láska, tak ať se vydáte kterýmkoli směrem, dojdete na stejné místo. Zamilovaní totiž jezdí po kruhovém objezdu. :-)

------------
První cesta
------------

Kdo nemiluje,
nevěří,
nemám...
...klíče od dveří.

Láska, lásku v duchu haníce,
unáší mě přes oceán a lesy,
do doby než zapomene nejvíce,
než přijdou zase běsy.

Strach zamčel ji za dveře,
před vlastními city,
rock'n'roll hraný v opeře,
stejně tak, jsou bity.

... ach ano, ty city!

Láska, co svírají ji kleště,
vypaří se a odletí,
jak poslední kapka deště,
samotná a bez dětí.

------------
Druhá cesta
------------

Kdo miluje,
věří.
A slyší...
...tóny peří.

Setkali se naše tváře,
potají povoluju pásek,
zapisuju pravdy snáře,
do záhybů Tvých vrásek.

Odpusť mi vášeň,
co z lásky pramení,
jen věčné lásky,
je to znamení.

Schovej se pod má křídla,
tam pravý život teče,
jsou to štěstí vřídla,
jsou to lásky meče.

Stejná slova chci mít v pase,
stejné přijímení ve jménu,
jsem protikladem ke Tvé kráse,
jsem jen jeden z kamenů.

MILUJI TĚ !
Autor JR, 28.01.2009
Přečteno 496x
Tipy 17
Poslední tipující: Aka Kiss, Caracol, Kapka, Psavec, enigman, B.a.r.b.a.r, Tygropes, labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zmítám se na rozcestí

29.01.2009 06:46:00 | Caracol

pekne obraty, jen pozor , pozor na rytmus, sem tam ti nesedly slabiky...

28.01.2009 21:19:00 | saddova

Tak to je opravdu povedený a přiznávám, že druhá se mi líbí i víc a proto Ti dávám STip. :o)

28.01.2009 20:04:00 | labuť

******ST

28.01.2009 19:52:00 | Mbonita

Nádhera :-)

28.01.2009 19:43:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí