být

být

Anotace: ...

...
být kapkou
na smyslných Tvojich rtech,
být polibkem
co uvíznul v Tvém horkém klíně,
být vteřinou
ve které zrychlil se Tvůj dech,
když dotek můj
se sune po hebké Tvé kůži líně
...

být myšlenkou
co nikdo nikdy nevyslovil,
pod přikrývkou
z Tvé něhy ,vnímat noční chvíli,
se svojí výpravou
jsem mezi vrcholky dnes v noci lovil
a na palouku,
tam u studánky ,jsem viděl tančit víly,

...

být nádherné je
v krajině těch přání,
kdy vyplní se aniž bys je vyslovil
a kolik nádhery se skrývá,
v dotecích Tvých dlaní,
jak nádherné je ..být..
když už si jednou
v jejich skrytu byl

...
Autor chalcedon, 29.01.2009
Přečteno 495x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, Holis, Kubino 2, Psavec, Mbonita, greapy, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD, Bíša, Kett, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherně napsané,moc krásné

29.01.2009 21:35:00 | Haniik

Krásné verše...

29.01.2009 21:26:00 | Bíša

Nádherná,povedla se

29.01.2009 21:21:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí