Slečna závist

Slečna závist

Anotace: Měl jsem podobný sen a nyní nutkání, podat o tom zprávu. Známe to z médií i z života, každý se sní potká. Tak si dejte bacha.

Co byste dělali,
kdyby jste se dozvěděli,
že vás miluje slečna závist?

Jak všichni víme,
tisíce tváří může mít.
Přesto co je láska,
to se nikdy nedozví.

Do vaší přízně,
bude chtít se dostat.
Srdce vaše očarovat.

Osoba krásná jak sen,
se zlatým srdcem,
na začátku.
Na konci jen trpká příchuť.

Zklamání a rozčarování,
to je nejspíš její heslo.
Moc a sláva,
to ji svědčí.
Ale všude kam vkročí,
přináší jenom smutek a bídu.

Lidé jsou jednoduší,
pro každou slast,
pravidla poruší.

Záleží to jenom na vás,
zda dáte na růžový hlas.
Autor Hantec, 30.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Kapka, Dev_LATea_princess, nejsembásník, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lidé jsou jednoduší,
pro každou slast,
pravidla poruší.

-Tohle mě tíží velice, leč mám to v sobě, jsem taky opice.

30.01.2009 14:32:00 | Kyška

Tip za růžový hlas té nezáviděníhodné slečny.

30.01.2009 14:31:00 | Kapka

Když ne mě,tak radši nikomu...
/Arakain/

30.01.2009 12:08:00 | nejsembásník

jsem prosta závisti
ničí duši a srdce..

30.01.2009 11:53:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí