o Tobě (a mě)

o Tobě (a mě)

Anotace: nevim co dodat

Sbírka: Zamilované

kdysi dávno
za noci jasné
bylo mi dáno
možnosti krásné.

Mohla jsem tehdy
s Tebou si povídat
a místo hvězdy
na Tebe podívat.

To bylo tehdá
teď to tak není
slza z tváře padá,
kol mě kamení.

teď mohu jen vzpomínat,
neb Ty už nechceš,
na mne se podívat,
snad jinou miluješ?

Je to už dávno,
však stále mám Tě ráda,
už není to ono,
mít Tě jako kamaráda.

snad dá se říct,
co jsme si, to jsme si,
můžes mě svlíct
v posteli s nebesy...
Autor angelicek, 30.01.2009
Přečteno 525x
Tipy 3
Poslední tipující: Johny Styx, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k tomu nejde nic dodat nebo říct

31.01.2009 21:54:00 | Johny Styx

chápu, chápu...

31.01.2009 00:30:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí