Ztrácím se ? V čase a v minulosti

Ztrácím se ? V čase a v minulosti

Anotace: napůl veršovaná napůl ne, asi mi to nejde, ale co.... Jsem loutkou bezduchou která dřív milovala když bývala dívenkou.... stojící v dešti čekajíc štěstí

Za temného večera
loudám se ulicí
míjím tě za šera
však, jsi jen kolemjdoucí

Nejsi v mém životě
nejsi v mém srdci
však nežiju v realitě,
čas se mi vrací

když jsi byl vzdálený
temný
a tajemný

do doby všedních dnů
když jsem tě neznala
nemilovala
když jsi jeětě nebyl součástí mých snů

vracím se
líbí se mi to
věříš ?

ztrácím se
v poměru časovém
ztrácí se
i můj smutek
je to jak v divadle
plném dřevěných
bezduchých
loutek
Autor Likynka, 30.01.2009
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí