Milostná

Milostná

Vy jste mi pokladem
jenž chovám stále ve svém srdci
jen pro vás počalo mi tlouci
toužím se dotknout vaších rtů rtem svým

Láska je jak čarodějka mocná
vždy udolá srdce na které vzpomene si jen
má slova ve verších jsou proto tak plodná
připadám si jak kdybch snil tuze krásný sen.
Autor Jan Václav Znojemský, 31.01.2009
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Heavy, Danah, Maura, Fiserka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí