Hledáni a nacházení

Hledáni a nacházení

Tys mě souzena, nevidíš?
Kde jsi, tak kde vězíš?
čekám na tebe ve stínu
ve stínu stromu který chrání mojí víru
Že na skráň tvou a vlasy hedvábné
které máš, které tak miluji
aspoň letmě, jen na okamžik
chtěl bych tě pohladit,tak něžně

Po tvé srdci, po tvém dychu
prahnu a napsat román se chyluji

Děj je mi známý,však neumím
vyjádřit všechny své city
jejich přemnoho, snad
mé oko se snaží zahlédnout tě

Však náhle tě není
v celém širém obzoru
Tak kde jsi kde vězíš
nemohu tě nalézt
přitom stačí jen
zavřit oči a nechát se vést

Láskou
snad chtěl bych tě svést
už tě nacházím
stačí se nechat vést
svou láskou
Autor Jan Václav Znojemský, 31.01.2009
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Danah, Mbonita, Lilly Lightová, Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí