Loučení

Loučení

Iluze lásky provždy shnila,
do srdce pochybnosti vryla
a do očí stín zapomnění.
Tolik slibů...a proplakaných nocí
protkaných krásou okamžiku,
že jsme...TY a JÁ..
Myšlenky jako brána do pekel /ať si tam klidně shořím/
A další vzpomínky na tebe..na nás.
To mám proměnit v prach?
Během mrknutí oka?
A co když nechci? Snad mám strach..
Život bez tebe - pustá stoka /nikam neteče/
Řekneme SBOHEM a co dál?
Prázdno? Nebo vše začne zas?
Posbírám slzy ze svých řas
a začnu zase žít?
Iluze lásky dávno shnila..
Zbyla jen jizva...dlouhá, bílá..
A naše ruce propletené
navždy otisklé do kamene
/srdce však sténá rozčtvrcené/
Autor Lunaric Nathanella, 02.02.2009
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Hedvika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí