Pořád Tě MILUJI

Pořád Tě MILUJI

Anotace: ...

Každý den a každou noc
sám sebe se ptám,
proč nechceš moji lásku?
No tak Olčo,
kde Tě mám?

Bez Tebe nemohu usnout,
bez Tebe nemám důvod ráno vstát
Ty si ta pravá,
které svou lásku toužím dát.

V posteli ležím sám s představou,
že ležím vedle Tebe
si moje hvězda a snad já tvoje nebe.

Chybí mi láska a
ještě mnohem víc,
nahradit Tě nedokážu,
nevyrovná se Ti prostě nic!

Dáváš mi sílu a
chuť stále se jen smát
už je to nějaký čas,
kdy sem Ti pověděl,
že mám Tě rád.

Jsem z Tebe zmatený a
stále chci vědět co děláš,
jak se máš a jak se Ti právě teď daří?

Vím, že je tu hodně kluků,
kteří se tak jako já
o Tvoji lásku snaží.

Možná,
že se nemusí tak moc snažit a
přesto mají to, co chcou
já to, ale myslím uprímně
nejsi pro mě jen krátkou hrou.

Chtěl bych Tě hladit po těle a
znovu zažít jisté chvění,
pak mě prosím štípni
abych věřil,
že není to mé další snění.
Autor Pučik, 03.02.2009
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano spíš bych to zařadila někam jinam:-)ale jinak myšlenka se mi líbí!a není to zase až tak špatný!to mi věř:-)

03.02.2009 22:38:00 | Mounkey

tak za prve, smajliky do poezie nepatri, ty si pis do smsek, od toho je tam mas, za druhe basen ma mit nejakou formu, znas tlacitko Enter?? je na klavesnici, za treti, basen se radi do slok ci sloupce, nikoliv do vet, jak to mas ty, pak je taky rytmus a dal a dal... takze, souhrn : snaz se, odslokuj to, dej si zalezet a pak si to prectu znova ...:)

03.02.2009 21:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí