Druhý

Druhý

Anotace: Čerstvě probuzený v autobuse cestou do Francie.

Srdce se mi rozpíná láskou
hraju si se slovy
tak jako zahradník květiny sází
skládám si z nich věty
prostě mi scházíš
a oči mé
jsou zaslepené

Nevím co si počít
vlastně se nic nestalo
marně se snažím otevřít si oči

Jsi slunce mého srdce
které rozjasnilo můj život
tak jako ryba svobodně si pluje v řece
budu já vždy sluha
a rybář Don Quijote.
Autor Jarin Kalin, 03.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman, NikitaNikaT., Mounkey, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný obsa, má to myšlenku a city... hmmm, dobré!

03.02.2009 22:27:00 | NikitaNikaT.

Opravdu moc hezky napsané!

03.02.2009 22:06:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí