Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: jen pár otázek...

Co je to láska?

Když spojí se v jedno dvě těla?
Když dvě srdce dotýkat by se chtěla?
Je láska štěstí?Je láska trápení?
Je láska všechno-třeba i soužení?

Láska pálí,bolí i chrání,
není to jen klamné zdání?

Tvoje oči by mi řekly vše,
i to co nechceš prozradit,
stačí jediný pohled do duše,
a tvou tvář přitom pohladit...

Když miluji,ptají se - jak hluboce?
ale jak mám vyjádřit své emoce?

Co je to láska?
je to když se dva lidé potkají?
Co je to láska?
je to jen sázka,když milují se potají?

Co je to láska?
je to hvězda spadlá z nebe?
Co je to láska?
je to,když myslím jen a jen na Tebe?
Autor ROMEO 36, 05.02.2009
Přečteno 435x
Tipy 17
Poslední tipující: Pevya, Házté, Mounkey, Holis, 1dvatri, Quigleika, nejsembásník, Kapka, Mbonita, Jarin Kalin, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jako pohlazení.

14.06.2010 16:37:00 | Viktorie Zvalová

Láska..je tvrdá realita

05.02.2009 17:47:00 | Kett

láska je .... nepopsatelná :-)

05.02.2009 12:54:00 | 1dvatri

ANO! ST - taková je láska, jako bys mluvil mým srdcem...

05.02.2009 12:10:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí