Lake of tears

Lake of tears

Anotace: ..bez anotace..

Jako tvá múza stojím u dveří,
Čekám, až mi otevřeš,
Uvnitř mě silně sněží.
Touha.

Celá zmoklá z kapek deště,
Které lehce na zem padají,
Svou melodii si ve vzduchu hrají,,
Stále čekám.

Začínám usychat,
Z dešťových kapek stala se velká louže,
Měla bych znovu oheň v sobě rozdmýchat?
Ach můj bože..

Jezero slz vidím pod sebou,
Nemám nic, čím bych je utřela,
nohy mě zebou.
Otevřel jsi.

Na pár chvil jsi mě pozval do svého světa,
Uklízečka suché slzy z podlahy zametá.

Jako by se zastavil čas,
Tys zavřel,
Já tě Neviděla,
Zas……
Autor Stepbystep, 05.02.2009
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl., Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Na pár chvil jsi mě pozval do svého světa.... těch pár chvil, co dodají životu smysl.... než se stane něco, co ten smysl opet vezme...

05.02.2009 22:11:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí