Královna múz

Královna múz

Anotace: Je moje a já jsem její

Zahlédl jsem jí
překrásnou krásku
na první pohled
poznal jsem lásku

Ruce mé zvědavé
doteky vlahé
laskám svým pohledem
to tělo nahé

Hledám já od ní
v srdci svém klíč
kupředu pohání
mé bytí chtíč

Přivoním k její
překrásné vůni
omámí, rozjásá
rozkoší stůni

Přikládám své rty
na kůži její
chuťové buňky
ódy jí pějí

Zkoumám svým jazykem
božské to chutě
celou svou myslí
lásko obejmu tě

Ty jsi múz královna
co v mém srdci byla
krásná a líbezná
čajová víla
Autor Zeldar, 07.02.2009
Přečteno 469x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Psavec, Mbonita, labuť, 1dvatri
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milujeme múzy a oni někdy i nás.

07.02.2009 22:37:00 | Psavec

Jo, múzy s námi dělají věci :o))

07.02.2009 16:57:00 | labuť

velmi poetické..
ST

07.02.2009 16:51:00 | Mbonita

není nad to nalézt svou múzu ;-)

07.02.2009 16:31:00 | 1dvatri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí