Proč?

Proč?

Anotace: Nešťastná láska..

Jsi moje hvězda,
která nikdy neuhasne.
Ve tvých očí vidím žár,
který nikdy neuhasne.
Jsi pro mě opravdu vším,
nevěřím těm lžím,
že jsem ti lhostejná.

Je už to dávno, co jsme byli spolu,
seděli jsme, mluvili jsme
a smáli jsme se všemu tomu.
Tyhle chvíle jsem milovala,
je na řadě, abych ti poděkovala,
že jsi mě naučil milovat.

Poznala jsem, co je to láska,
stesk i zklamání.
Na tváři se mi udělala vráska,
z tvého pozdějšího chování.
Cítila jsem se tak sama, plná vzpomínek,
bohužel vyhasl náš společný ohýnek,
a já se do teď ptám proč?
Autor Firly, 08.02.2009
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí