Jestli víš- pochopíš

Jestli víš- pochopíš

Anotace: nejspíš nevěděl..:(

Jestli víš co všechno jsi pro mě byl,
Tak teď pochopíš, proč nemůžu žít.
Jestli víš, proč jsem se vždy smála,
Tak teď pochopíš, proč jsem se konce bála.

Jestli víš, proč nerada kafe solím,
Tak teď víš, jak moc mě to bolí.
Jestli víš, proč jsem srdce malovala,
Tak teď pochopíš, že jsem milovala.

Jestli víš, jak chybí mi tvé oči,
Tak teď pochopíš, že nic nemá smysl, všechno se točí.
Jestli víš, proč skončilo to brzy,
Tak teď pochopíš, proč tečou mi slzy.

Jestli někdy jsi měl někoho rád,
Tak určitě pochopíš, že už nemůžu se smát.
Autor Elissek, 08.02.2009
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: stanislav molski polone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechapu jen tech,kteřy chapou to,
co nema smysl,chapat se neda,
a řika si tomu "poezie"
Temu co je krasne
ani ne daji poklonu.
Je to smutni..
Moje poklona,tip a pozdrav..
Pa..

10.02.2009 01:38:00 | stanislav molski polone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí