Náhody existují

Náhody existují

Anotace: Nikdy jsem na náhody nevěřila...ale teď už můžu říct že jo...páč opravdu jen náhodu jsem potkala kluka, který je pro mě hrozně moc důležitý...

Nevěřila jsem na náhody-
Dokud nezkřížil jsi mi cestu,
Má odpověď NE, v každým bezvýznamným testu.

Ale když usmál jsi se na mě, promluvili tvé ústa,
Cítila jsme jak touha po tobě v mém těle prudce vzrůstá.

Jsi to co potřebuji abych byla sama sebou,
Je to prostý jen chci být aspoň chvíli s tebou.
Ten nejkrásnější týden, a ten děsně blbej den,
Najednou jsi pryč, snad nebyl to jen sen.

Nevěřila jsem, že existuje člověk, stejný jako já,
Ale když poznala jsme tebe, chci být jenom tvá.
Však najednou jsi zmizel, už nezbylo tu nic,
Tak mi sakra řekněte kde má tenhle rub i líc.

Nezbylo nic jen vzpomínky na minulost,
A ty utrápený myšlenky, jaká bude budoucnost?
Víš co je nejhorší, že ani nevím co se stalo,
Jsem malá holka a pro tebe málo?

Nedokážu si vysvětlit, proč už vlastně nepíšeš,
Nechápu už nic, tak proč za mnou zas nepřijdeš?
Chybíš mi moc, tvé a oči a tvůj smích,
Kdybych mohla jsi vybrat , zůstanu v obětí, rukou tvých…
Autor Elissek, 08.02.2009
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí