Smutné vyznání

Smutné vyznání

Anotace: Každý se se svými problémy vyrovnáváme jinak...u mě to je básní...

Já láskou Tvou jsem si jistá byla,
avšak strach a nenávist ve mně žila.

Kdybych mohla aspoň jednou jedinkrát,
(Tak jako Ty) do nitra Tvého hodit slovy rozžhavený drát.

Můj vnitřek jizvami zkrášlen,
teď pro Tebe píše poslední báseň.
Pokaždé, když Tě vidím, jsem náhle znetvořená
a bolest v srdci dokazuje, že jizva je znovu otevřená.

Po každém Tvém pohlazením kůže modrá,
slova lásky Tvé jsou zlá a podlá.

Prý MILUJEŠ MĚ, čemu věřit mám,
jsem obraz a ty škrtící rám.
Různé bolesti já od Tebe znám,
když mě chceš pohladit, krok zpět radši udělám.

To démona v tobě probudí,
a slova nenávisti proti mě popudí.
Z nich cítim bolest a mám strach,
Horké slzy cítím na řasách.

Snad až jednou má duše si na Tebe vzpomene,
Uvědomí si, že díky tobě srdce mám navždy zjizvené.
Autor immortality, 09.02.2009
Přečteno 518x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, Romana Šamanka Ladyloba, Gemyni
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku trošku..ale mně se to líbí. Hlavně ten verš o škrtícím rámu, ten moc.

09.02.2009 11:45:00 | Gemyni

Tak atmosféra smutná je, protože to je o všem, co momentálně zažívám. Jo, a za tu žumpu díky.

09.02.2009 11:32:00 | immortality

Atmosféra smutná, zpracování trošku pokulhává, celkově žádné superdílo, ale žumpa to také není.

09.02.2009 11:18:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí