Bezedná hrstka

Bezedná hrstka

Anotace: Touhou procházím skrz svůj vlastní nepopsaný stín..

Uprostřed svého stínu
Kráčím sem a tam..
Ty v bezedné hrstce soli
Stojíš stále sám.

Touhou procházím
skrz stín
A tebe pohlcuje
vzdušný splín

Bojíš se,
Že uteču snad?
Nemysli si..
Nejsem jen falešný had!

Utíkám do černo – bílé
Mlhy,
Kdežto ty..
Tančíš v záři duhy

..S bublinou strachu z touhy..

Kráčíš uprostřed svého stínu sem a tam?
Klid.
Jsi v bezedné hrstce soli stále sám.

Ale jednu věc v podvědomí
Víš
A to,
Že ještě pořád sníš.
Autor Stepbystep, 09.02.2009
Přečteno 340x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, snupicek, labuť, WAYWARD, Kubino 2, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

05.06.2011 08:50:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí