Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Tohle je básnička kterou jsem kdysi složil po jednu dívku z tábora....napadlo mě že se to sem hodí,tak snad vás to zaujme.

Potkal jsem tě poprvé
Kdysi v Českém dubu
Tenkrát ale neřekl bych,
Že milovat tě budu.
Tábor uplynul jako voda
Tehdy to bylo vše tak lehké
A já se vrátil zpět do domova
A nevšiml si tvé krásy velké.
Když příští rok jsem na tábor dorazil
Já rozhlédl se jednou
A pohled můj se zmrazil
Před tou nejkrásnější ženou.
Ta dívka byla překrásná
A srdce moje buší,
U mě probouzí se láska
Silnější,než kdo tuší.
Vlasy, do copu svázané,
Oči, zářivé a smavé,
Rty,plné a svůdné,
Boky, štíhlé a hravé.
Já po několik dní,
jenom tiše zíral
A na dokonalost tvojí,
Vzpomínky jsem sbíral.
Pak vrátit domů se mám,
A smutek na mě sedá,
Já radost z odjezdu nemám,
A zármutek ve mně se zvedá.
Po příjezdu domů,
Se mnou něco se děje,
Já soustředit se nemůžu
A ve mně prázdnota zeje.
Po celý rok pak vzpomínám,
Na tebe,na tvoji krásu.
A v hlavě svojí slyšívám,
Jasnou ozvěnu,tvého hlasu.
Autor Nozdormu, 10.02.2009
Přečteno 933x
Tipy 9
Poslední tipující: Blackborne, kikis, Kléruš, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě, opožděně...

13.02.2009 20:02:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí