Stvoření

Stvoření

Anotace: něco pro filosofy křížovkáře :)

************Č************
************L************
************O************
******V*****V************
******Y*****Ě************
******D*****K************
****L*Á*S*K*A************
****Ů***V*A**************
****N***Ě*Ž**************
****O***T*D**************
********U*É**************
**********H**************
**********O***
Autor fisico, 11.02.2009
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí