Ta holka...

Ta holka...

Anotace: taholka....:( kdo ji zna?..tu holku....??

TA HOLKA

Člověk.co život miluje,
holka,co tady je...
..člověk,co tohle píše,
vždyť ty víš že?

Ta holka,tahle ta.
Není žádná baletka.
Je to normalní typ,
kdo ji chce mít?

Je sama,
jen tak...pořád...sama,
miluje ji někdo vůbec?
Aspoň nějaký blbec?

Hej ty...kluku ..chceš ji?
A ty?..jo ty,chceš ji?
Nechce..je sama..nenávidí se,
jen hádky,slzy,má ona řezat se?

Prostě napovrch veselá to kopa,
ale uvnitř to trošku víc skřípá...
Nechce být sama...
...sama...chudina...

Pláče noc,co noc,
ode dnes až do Vánoc.
Polibek,dáš ji?
Ať pořád nesmutní?

Smutek ve tváři,
poznámka v diáři.
Láska za dveřmi,
prosííímvěř mi...

Život její..to je gol,
je v něm sama-solo,
přátelé-její zachránci,
někdy i zastánci.

Holka,co už nechce se trápit,
nenech se prosit,
běž za ní,
a polibek dej jí...

...na tvář či na pusu?..
Volá na Tebe "Tu su"
A ty se otočíš ,ůsměv na tváři,nikdo jí už život neskazí..
Autor , 13.02.2009
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí