Valentýn

Valentýn

Anotace: přeji ti...

Chci ti na Valentýna přát...
ať je tvá touha tak velká
že nedá ti ani spát.

Promiluj noc se sklenkou vína,
uvidíš že nejsem jiná a přesto
trpce chutnám...To můj chanel
tě do krku bodá.Cítíš ho na dálku
ale přesto nejsem ti svolná.

Mé jméno tiše vyslovuj,ale pššt
nespleť si osnovu,kde místo mého
těla,je jiná.. Tvá žena.

Lehce sveď boj touhy a sexu
nezapomeň na zpáteční cestu.
Kde hřeji ti srdce z marcipánu
já koupila ho u komediantů.

Za pár kaček je na něm psáno
Miláčkovi...jóó to bylo kdysi dávno!!!
Autor Kett, 13.02.2009
Přečteno 469x
Tipy 19
Poslední tipující: Vlk v rouše, Valgor, Holis, Nergal, Seanko, Mounkey, Modrý Adept, Quigleika, lucajda89, jedam, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezké!

15.02.2009 21:29:00 | Mounkey

Jak ten čas letí...

14.02.2009 07:46:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí