Odvrácená tvář touhy - I. Očištění

Odvrácená tvář touhy - I. Očištění

Anotace: Když se láska změní v posedlost.... je těžké se ubránit milovat....

I. Očištění
Kál bych se z hříchů svých
kdybych jen veděl,
...že mi odpustíš.
Já hříšný a odporně krutý byl
tvou čistou duši,
...nechtě jsem zpustošil.

V temné pustině umrlce
měl bych být,
...a ty beze mě opět žít.
Cestou za prchavým snem
já láskou zahořel,
...a ty pláčeš více každým dnem.

Dávej přece pozor na sebe
to je tenký led,
...s tebou bych letěl do nebe.
Lásko, dotknu se tvého těla
aby i tvá,
...nezkrotná vášeň se rozhořela.
Autor nývlt, 13.02.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vyjádřeno.

14.02.2009 00:42:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí