Odvrácená tvář touhy - II. Naděje

Odvrácená tvář touhy - II. Naděje

Anotace: pokračování posedlosti...

II. Naděje

Každou chvíli vítr slábne,
pak zase sílí....
Nechci se dožít dne,
kdy řekneš tak běž, odejdi....

Tak zůstaň ještě chvíli,
kdy spolu můžem být,
pohladím tě po vlasech
a Budu moci říct: Lásko,
jsem tu, já už nikam neodejdu.

Do písku vyrývám
písmena tvého jména
do nebese se zadívám
představám se oddávám..
Autor nývlt, 13.02.2009
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí