sběrny

sběrny

Anotace: ,,

Všechno už psáno bylo
vždyť básní jsou plný sběrny
..v haldách jak mrtvoly
tam vedle herny
u lucerny
víš že mi nebolí
tvý zrady,po setmění
..věřím v odpuštění

A když se topím v snění
sprchnou mě vodou studenou
vím že síla v ramenou
mi dávno chybí
a kdyby žily ryby
co plní přání
přál bych si tebe
v žitíklání
Tebe!a nebe s bohem
co prej není
v rozednění..
Autor zenge, 14.02.2009
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Jana M., CorrimsonTom, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básní jsou plný sběrny, ale ty tvoje žijou! Dík za ně.

14.02.2009 10:28:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí