Další den

Další den

Anotace: Jedný skvělí holce...

Další den
Další den pro kterej stalo zato žít
snašet všechnu boles svou
jen abych byl s tebou
ty jsi na mou bolest lék
před tebou na kolena jsem poklek
líbat tebe jen to je muj největší sen
už přišel ten den ,kdy splnil se mi ten muj sen.
S tebou už chci navždy byt.
Za tebe budu se vždy bít, jsi má láska ,můj svět.
Autor brunas, 14.02.2009
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí