Kapky lásky

Kapky lásky

Anotace: chci tvojí krví se stát i třeba jen pouhých kapek pár

chci tvojí krví se stát
i třeba jen pouhých kapek pár

tvým tělem bych pak proudil všemi směry,
koutky žil sledoval všechny změny

ty jsi ta jediná, co chci polibky krást,
co nenechám v noci zimou se třást,
v noci bych tě mohl zahřívat,
večer s tebou tiše usínat,
v bolestech bych ti oporou byl,
v radostech bych nablízku žil,
nikdy na tebe nedopustil

nebyl bych pouhá kapka v jednom litru,
ale nejblíž k tvému nitru

tvého srdce hlavní náplní se stanu
a s tebou už navždy zůstanu
Autor MartinK, 14.02.2009
Přečteno 685x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Prokešová, Anne Leyyd, Mounkey, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je od srdce. Krásná, také bych si přála něco podobného slyšet.

21.09.2009 21:14:00 | Pevya

Moc krásná ... nemám co dodat! ST!:)

11.05.2009 22:02:00 | Anne Leyyd

ST! Tak tahle je ta správná Valentýnská! Konečně jedno krásné vyznání ...

14.02.2009 19:24:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí