Sněhová královna

Sněhová královna

Anotace: Hernajz, nenašel jsem sekci láska.

Těžké je v srdci hledat něhu,
když je na něm závěj sněhu
a ke všemu ztrácím vůli,
hrablo lásky prasklo v půli.

Z jara ledy v horách tají,
ptáci si s láskou štěbetají,
pestrobarevně rozkvetl sad,
jen z tvého srdce sálá chlad.

Stále doufám, že se vzchopím,
nadechnu se, ač se topím
a pak pěstí v jeden ráz
prorazím tu ledu hráz.

Již nebudu se zimy bát,
lehce sklouzne z těla šat,
vnořím se celý do závějí,
a zmrznu v tobě rád.
Autor petříček, 14.02.2009
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: lucajda89, Holis, Veronikass, Romana Šamanka Ladyloba, 5thelement, Markéta Hl., nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná!!!

15.02.2009 15:16:00 | Veronikass

Pěkná báseň. Líbí se mi obsah, moc.

15.02.2009 13:46:00 | NikitaNikaT.

ledová královna srdce má z kamene,
zmrzneš, když dotkneš se nahého ramene ...

14.02.2009 19:30:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí