Červený, černý nebo zelený?

Červený, černý nebo zelený?

Anotace: How to stop an exploding man? Kterej drát přeštínpout abychom se vyhli katastrofě? Toť otázka...

Ležela oděna tichem
světlo středů
epicentrum garsonek

Mlčela
nehty na zádech valčíkovaly
Bluesem nočních autobusů

Pohřební veselo
smutek's mohl krájet
slané oči těkaly
jak balíček z Palestiny

Dorazil pyrotechnik
červený, černý, zelený
nebo úprk do bezpečí?

zvuk dusna před bouří
havrani zdraví supy
bude hostina?
vybuchne?
nebo začne sněžit?

Slunce navštívilo bitevní pole
pach hniloby v zákopech
pěšáci snídají, diplomaté spí
a ona mlčí

Ticho nic neřeší
a kostlivci ze skříně padaj

Mám u srdce malou prasklinu
co trpí obžerstvím
a roste smutkem
poslouchá emo songy
vysávaje mou radost

Den poté je hůř
Strach ze zítřka pojídá přeživší
tak červený, černý, zelený?
Autor Sandcrew, 14.02.2009
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Elča, Radek.oslov.Šafárik, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do nějakýho kuchni, to vyjde nastejno

12.05.2009 18:25:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí