Stavy

Stavy

Anotace: Báseň pro jednu moc milou a hodnou slečnu!

Sbírka: Ženy, Slečny, Holky, nutný zlo

Když tě ráno zřím,
tak okamžitě vím.
Že na světě nejsem sám,
za tebe i život dám.

Mám tě plnou hlavu,
nevím, v jakém jsem to stavu.
asi ve stavu beztíže,
tam, kde neexistujou potíže.

Avšak je tu jeden zvěd,
který změní příběh během několika vět.
Poté co přišel,
Tys o mě neslyšel??

Tak toto mi řekl,
a já poklekl.
Že prý jmenuje se LÁSKA,
v mé hlavě pořád něco praská.

Jsou to myšlenky na tebe,
jak pak mám jít asi do nebe.
Když mám tě plnou hlavu,
doufám, že dostanu se z toho svrabu.

Je to asi prokletí,
snad přežiju toto století.
A tak křičím NE!
Bože, ať bolest ustane!!
Autor retro, 15.02.2009
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí