svět

svět

Anotace: vlastně je moc těžké žít, někdy mu totiž nerozumím, tomu způsobu uvažování

už je to jen sen
co sním i za dne
lásku proměním
nic v ní nezbude - na podívání
neb do duše ti nikdo nevidí

potichu mlčeti u stolu,
poslední večeře s láskou v tichosti
jsi jen uvnitř mého srdce

ve skutečném světě nenáviděti ....tebe
cesta nikam nevede, skutečný čas se naplnil
vrátit krok už nejde
budem už jen snít a vzpomínat
jak nám bylo krásně
Autor Meriel, 15.02.2009
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi ta co jsi byla
víc jsi získat nemohla
jsi vědma či víla,
ale srdce ti zkamenělo.

Sbohem

16.02.2009 13:53:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí