Slzy nestačí

Slzy nestačí

Anotace: Si pobreč!

Slzy nestačí

Naříkáš ,když už nevíš kam
Odcházím k ránu …
Za jinou!
To potěší tvou mámu…

Týdny plynou..
Jeden za druhým
Se linou ,já odešel jsem
Za štěstím…

V jiné náručí usínám
Už nejsem s tebou
Tvůj nářek nevrátí mě
Za tebou….

Sama můžeš za to
Že už nejsi moje zlato!
Oči tvé pláčou
Byla jsi káčou….

Manévry s mámou tvojí
Rány se těžko hojí
Vybrala cestu tvoji
Ortel podepsala krví …svojí

Slzy nestačí
Nic mě netlačí
K návratu těžko postačí
Zpívám tuto píseň ptačí…

Ty zůstáváš opuštěna
Propast je mezi náma
Jak chtěla tvoje máma
Snad budeš pořád sama?!
Autor v.hercik, 15.02.2009
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kikis, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná...*:/

08.05.2010 09:34:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí