tak budeme spať

tak budeme spať

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=OsCbA6s763w

počkej
vlezu do postele jako první
je krasně měkká snad trochu studená
asi tím že byla prázdná
lehnu si nahý na pravou stranu
tvé postele
nechám deku odkrytou
a poslechnu si se zavřenýma očima tvé bosé nohy
a budu hádat jak si blízko
jak už si vlezeš po kolenou do postele
jak odhrneš deku
přiblížíš se ke mně
já na zádech budu ležet s hlavou zamáčknutou v polštáři
a smát se na tebe
smát se ne jako blázen
ne ten...ale ten spokojený usměv...ahoj lásko
zhasnu až si lehneš
počkám až podél mne natáhneš nohy okamžitě mne ohřejí
natáhnu levou ruku a ty si přes ni ke mně lehneš
a já tě s ní obejmu
na chvilku spojím obě ruce na tvém těle
přitisknu tě, co to dá,
jen tak aby jsi nijak necítila něco nepříjemného
ucítím tvé vlasy lechtat mě na bradě..fouknu ti do nich
pustím tě pravou rukou a zhasnu
políbím tě do vlasů a ucítím jak natáčíš svou hlavu
tak aby ses položila na hrudník
vím že chceš poslouchat
moje srdce
dýchám opatrně a hladím tě pravačkou ve vlasech, levou tě držím na sobě
a cítím jak proplétáme nohy...
když to bude nepohodlné tak si ji z mé sundej
zašeptám: krásnou noc lásko, dobrou noc anno, pojď dem si nechat něco zdát
Autor zlomeny srdce, 16.02.2009
Přečteno 470x
Tipy 34
Poslední tipující: fab four, lukasecek15, Holis, B.a.r.b.a.r, Quigleika, Lorraine, Psavec, Noc17, davidoff, LaBiL, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc optimisticky ,prece te neohreje hned :D:D

16.02.2009 18:38:00 | LaBiL

u nás by se nejspíš nedalo hned usnout ...
až potom :)
ale je to moc prima

16.02.2009 14:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba

:-)

16.02.2009 01:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Krasne, nezne, srdickove, pohlateni na dobrou noc.

16.02.2009 00:28:00 | carodejka

Tak to se budou určitě zdát ty nejsladší sny... :o))

16.02.2009 00:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí