Optimista

Optimista

Anotace: Každý je smutný, dívky roní slzi, když láska odchází. Z našeho života dokonce i ze snů. Však na vším smutným je třeba hledat něco dobrého.

Občas se nám stává,
že lásky ustává.
Jindy zase vidíme,
že to nemá smysl.

V mysli naši,
v srdci taktéž,
jedna osoba vždycky vězí.

Je s námi den co den,
až jednou přijde den.
Zjistíme smutný ale za to fakt,
že končí náš vztah.

Zájmy se nám rozcházejí.
Naše životy se opouštějí.

Najít na tom něco dobrého prý se nedá.
Tak si vemte vaše svoboda.
Zase jednat sám za sebe,
bez myšlenky na tebe.

Srdce zesmutněné za to lehčí,
mám dává zase pevný štít.
Morální jistota,
že hezká holka někde čeká.
Tomu říkám pevný cíl.

Najít však novou lásku,
je jistě problém.
S prázdnou myslí,
lehkým srdcem není nemožné.
Autor Hantec, 16.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká...:)a pravdivá

16.02.2009 18:36:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí