Skryté tajemství

Skryté tajemství

Anotace: ...to je prostě tajemství...

Měsíční světlo na tvou tvář dopadá
já těžko svůj dech popadám
Tajemný,jenž můj život provázíš
kolem mého srdce tajně obcházíš
Tvůj pohled mou duši pálí
skryté tajemství mne k tobě vábí
Zasloužila bych přes záda bič
by zkrotil můj toužebný chtíč
Jen jednou chtěla bych tě políbit
a pak navždy tě z hlavy vymítit
S tebou všechny zásady bych porušila
lepší,abych tě již neviděla
Když potkám tě,tak se soužím
když nevidím tě,tak moc po tobě toužím.
Autor Lilith-m, 16.02.2009
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Isquieasuus, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí